fbpx

Omnichannel partner

Omnichannel

Waar in ons oprichtingsjaar 1999 nog nagenoeg alle contacten via telefoon verliepen, zijn wij anno 2019 geëvolueerd naar een interaction center dat naast telefonie ook mail-, sms-, chat (proactief en reactief), selfcare-, IVR- en social mediadiensten (Twitter, Facebook, WhatsApp, Messenger) van bedrijven overneemt. Op deze manier kunnen we uw klanten vandaag nog beter te woord staan.


Focus op innovatie

Waarom N-Allo?

Zin voor innovatie staat bij N-Allo centraal. Een departement-overschrijdende communicatiecultuur is hier het beste voorbeeld van. Zo worden ideeën binnen onze bedrijf snel zichtbaar, ondersteund en versterkt. Dat stelt ons in staat de meest efficiënte werkmethodes voor uw klanten te ontwikkelen.


Technologie op maat van de klant

Technologie

N-Allo heeft een jarenlange expertise opgebouwd met het vereenvoudigen van de interfaces die dagelijks door onze klantenadviseurs gebruikt worden. Al onze back-end systemen worden klantgericht ontwikkeld waardoor we de klantervaring alleen maar kunnen verbeteren.


Een gecertificeerde partner

ISO18295-1

N-Allo is de eerste speler op de Belgische markt die het wereldwijd erkende kwaliteitscertificaat ISO 18295-1 wist te behalen, waarmee het haar reputatie als contactcenter met toegevoegde waarde kracht bijzet.fsma-logo

N-Allo is daarnaast door FSMA erkend voor de verkoop van financiële producten. N-Allo cvba is in het register van verzekeringstussenpersonen en herverzekering bij de FSMA ingeschreven als verzekeringsmakelaar onder nummer 114594 A. Zo beschikken wij over een team door Febelfin opgeleide medewerkers, geaccrediteerd binnen de bepalingen van de wet Willems. N-Allo is bovendien ingeschreven in het register van kredietbemiddelaars van de FSMA als ‘Bemiddelaar in consumentenkrediet’.


Financiële sterkte

N-Allo bouwde in die 20 jaar haar omzet jaar na jaar uit, om vandaag uit te groeien tot een betrouwbare en financieel sterke speler.


Professionele rapportering & analyses

Meten is weten! Dankzij onze professionele rapportering, kunnen we onze klanten beter bedienen en onze dienstverlening continu optimaliseren.


Referenties in verschillende sectoren

Sinds haar oprichting is N-Allo altijd actief geweest in diverse sectoren, met name zowel in de publieke sector en de telecomsector als de bank- en verzekeringssector.