Onze waarden

De waarden van N-Allo zijn het DNA van ons bedrijf. Onze waarden geven aan hoe elke individuele werknemer mee de visie van het bedrijf helpt te realiseren. Ze maken dan ook integraal deel uit van onze dagelijkse activiteiten en vormen onze gedragscode.

Nos valeurs

Gedrevenheid

Bij N-Allo maken de kracht en de middelen waarmee we onze dagelijkse opdrachten gedreven uitvoeren, deel uit van ons DNA. Op deze wijze bouwen we stap voor stap aan onze toekomst.

Durf

Bij N-Allo handelt iedereen vanuit een Inno-Preneurial-houding, wat onze positie in de markt en de tevredenheid van onze klanten en aandeelhouders bevordert.

Respect

Bij N-Allo zetten we ons ten volle in voor al onze partners namelijk onze klanten, medewerkers en aandeelhouders. We doen dit met een groot gevoel voor menselijk en professioneel respect door het nemen van de volledige verantwoordelijkheid ten opzichte van hen in ons dagelijks werk.

Passie

Dankzij een echte passie voor de mensen en de business, realiseren we bij N-Allo de betrokkenheid, de creativiteit en de echte bekwaamheid om net dat ietsje meer te doen dat nodig is om onze job succesvol en met een positieve en constructieve houding te volbrengen.