Maak kennis met enkele van onze medewerkers

Onze medewerker

Alexis Di Leto
Business Process Developer

Ik maak graag deel uit van deze innoverende onderneming die zich continu in vraag stelt om ook morgen een optimale dienstverlening te kunnen bieden.

Jessica Pire
Klantenadviseur

Het leuke aan mijn job, is dat ik elke dag opnieuw mensen kan verder helpen. Ook de goede relatie met mijn collega’s maakt dat ik graag werk bij N-Allo.

Fauve Vandelannoote
Klantenadviseur

Als klantenadviseur voor een online spaarbank help ik elke klant verder die een vraag heeft over z’n rekening of één van de spaarproducten. Op het einde van het gesprek een lach horen of een ‘dankjewel’, daar doen we het voor!

Maria-Rita Quercia
Team Coach

Ik houd van het contact met de mensen. Ik motiveer mijn team elke dag om de klant zo goed mogelijk verder te helpen. Zo komen de goede resultaten vanzelf.

Gregory Vervaene
Accountant

Ik ben enorm tevreden over het kader dat N-Allo mij als jonge werknemer biedt. Het is altijd leuk om van bij de start ondersteund en gewaardeerd te worden voor je werk.

Christine Frère
Klantenadviseur

Ik werk intussen 15 jaar bij N-Allo en doe mijn job nog elke dag graag, vooral ook dankzij de aangename sfeer die er heerst op de vloer. En ik ben ervan overtuigd dat de toekomst ons tegemoet lacht!

Davy Santy
Application Expert

Ik ben met mijn team verantwoordelijk voor de continuïteit en het beheer van de computersystemen. Onze processen telkens opnieuw afstemmen op de behoeften van de klant, maakt onze job elke dag spannend.

Marina De Simpel
Klantenadviseur

Ik doe mijn job graag, hou ervan om mensen te helpen. Ik neem m’n werk nooit mee naar huis en kan na elke oproep opnieuw met een schone lei beginnen. Dat vind ik zelf een enorm voordeel.

Nathalie Rosart
Payroll-medewerker

16 jaar werk ik intussen bij N-Allo. Ik vind het geweldig om te zien hoe onze onderneming zich steeds weer heruitvindt en een antwoord klaar heeft op alle nieuwigheden en veranderingen van deze tijd.

Maja Van Dijck
Klantenadviseur

Mijn job als klantenadviseur mag op zich dan wel erg individueel gericht zijn, de uitstekende werksfeer en de grote solidariteit binnen N-Allo geven me een hecht teamgevoel.

Bjorn Martin
Quality Controller 

Als Quality Controller waak ik er enerzijds over dat onze kwalitatieve dienstverlening gewaarborgd is, en bekijk ik anderzijds met een kritische blik waar er nog ruimte is voor verbetering. Continu verbeteren zit in mijn DNA en daar betrek ik graag iedereen bij!